Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Studiejob

Der er mange fordele ved at have et relevant studiejob, mens man tager en uddannelse. Både fordi, det gavner din økonomi og fordi, det giver dig en stærkere postition, når du skal ud at søge arbejde efter endt uddannelse. Her er det nemlig et stort plus, hvis du allerede har noget erhvervserfaring at trække på. Så mangler du et studiejob, eller har du gode råd om studiejob, så tag det op her.


Skriv et indlæg
Svar Tråde
0 http://www.skoleliste.eu/ 14-09-2012   Tomas Jelinek Jeg fandt en stor ting for udvælgelsen af ​​skolerne var på udkig. En liste over alle skoler i Tjekkiet - www.skoleliste.eu.
0 Studiejob Danmark 13-09-2012   Jon Hej Alle Der er kommet en ny portal for studiejobs i hele Danmark - se mere på http://www.studiejob-danmark.dk Siden er delt op efter universitetsbyerne, så der er let at finde frem til de...
0 Danskundervisning i hjemmet, Greve 08-11-2010   Charlotte Andersen Vi søger et løft til vores datter der går i 6. klasse i Greve, hvor vi også bor.Grundet alt for mange skift af dansklærere, mener vi hun trænger til lidt ...
Side:
1


Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide