Iværksættere i fokus - Forum

21-09-2009 09:56   Studentum
Har du lyst til at slå dig ned som iværksætter? Så mener regeringen, at du er på helt rette vej. Der bliver større og større interesse for iværksætteri blandt dagens studerende, og derfor udbydes der også flere og flere iværksætter- og entreprenørskabsfag på de danske universiteter. Og den danske videnskabsminister er rigtig glad for den udvikling: "Det er positivt, at universiteterne gør mere for at styrke de studerendes muligheder for at tage iværksætter- og entreprenørskabskurser. Hvis vi skal fastholde vores høje levestandard, er det brændende nødvendigt, at de unge både får høje faglige kvalifikationer og samtidig får mod på at skabe fremtidens videntunge vækstvirksomheder", siger Helge Sander. Du skal derfor ikke tøve, hvis du har en lille iværksætter gemt i dig. Undersøg dine muligheder og så er det bare med at blive tilmeldt den uddannelse, som passer til dit fagområde. Du kan læse mere om den aktuelle udvikling her

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide