Iværksætteri

Drømmer du om en karriere som iværksætter, eller er du allerede igang med at starte din egen virksomhed op? Hvis du kan svare ja til en af de to ting, så har du sikkert også en masse spørgsmål til, hvordan du skal gribe det hele an.

Hvordan skaffer man penge til opstart, skal man momsregistreres, og hvordan leder man bedst sit eget foretagende? Stil dine spørgsmål her, og få svar fra andre, som er eller tidligere har været i samme situation som dig. 


Skriv et indlæg
Svar Tråde
0 Interessant at så få har spørgsmål til iværksætteri 16-10-2013   Tim Hej Alle, jeg kom ind forbi dette forum på baggrund af hvad kan jeg blive testen, som jeg dog ikke synes rigtig ramte på mine interesser selv om jeg udfyldte den helt ærligt. Her på forum ser ...
0 Er der nogen som har lyst til at tjen en extra skilling på at være med til at udvikel et nyt App projekt 20-10-2011   Kevin Taylor Jeg søger personer som har kompetance i datamatik eller noget lignende som kam hjælp mig udvikkel et nyt App.Jeg kan kontaktes på Email:natureeye.taylor@gmail.com
Viser 1-2 af 2 artikler


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide