Tjenester

Studentum - bindeled mellem studiesøgende og uddannelsesinstitutioner

Med en søgbar database indeholdende hundredevis af uddannelser, i både Danmark og udlandet, fungerer Studentum som bindeled mellem studiesøgende og uddannelsesinstitutioner.

Som studerende kan du enkelt og hurtigt finde information om din drømmeuddannelse og om, hvordan du søger den. Og som uddannelsesinstitution kan du optimere synligheden og populariteten af dine uddannelser.

Optimer din synlighed og popularitet som uddannelsesinstitution

Som uddannelsesinstitution i Studentums database optimeres synligheden og populariteten af dine uddannelser bl.a. fordi, du:   

  • Bliver søgbar i Studentums søgemaskine
  • Bliver søgbar i Berlingske.dk´d søgemaskine (vores samarbejdspartner)
  • Får et direkte link til din skoles hjemmeside
  • Bliver eksponeret gennem reportager på Studentum.dk
  • Kan reklamere gennem forsidesannoncer og bannerannoncering på Studentum.dk
  • Bliver kontaktet direkte af interesserede studiesøgende via interesseanmeldelse funktionen
  • Flytter længere op på Google i kraft af vores kontinuerlige søgemaskineoptimering


Søgemaskineoptimering – SEO

Studentum arbejder intensivt med søgemaskineoptimering (SEO). Dette for at sikre, at dine uddannelser når ud til en stor og relevant modtagerskare.

Søgemaskineoptimeringen bliver målrettet netop din skole og dens uddannelse, og det vil medføre, at skolen får en høj placering på resultatsiden bl.a. på Google, når der søges efter uddannelser.

Udover manuelt at arbejde med SEO benytter vi os af Googles sponserede AdWords. Dette vil også forbedre eksponeringen af din skole.

Skandinaviens største søgemaskine indenfor uddannelse:

Studentum er Skandinaviens største søgemaskine indenfor uddannelse. Vores besøgstal stiger hele tiden, vi har i dag mere end 35.000 besøgende på hjemmesiden om måneden.

At vi har et eksklusivt og effektivt samarbejde med velrenommerede medier som f.eks. Berlingske Tidende og Urban, gør, at vi når ud til en breddere og mere relevant modtagerskare end nogen anden søgemaskine indenfor uddannelse i Danmark, gør det.

Studentum samarbejder i dag med over 1500 uddannelsessitutationer i hele Skandinavien.

Læs mere om koncernen under Om Studentum eller kontakt en af Studentums kundeansvarlige, hvis du ønsker mere information om søgemaskinen eller om muligheden for at blive en del af Studentums database.  

Senest opdateret: 21 apr 2010

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide