Tanya, Koordinator

Jeg er en 39-årig kvinde med stor passion for design, indretning og arkitektur. Jeg bor i  Glostrup med mine piger på 4 og 7 år, og arbejder til daglig som koordinator i en stor international virksomhed.

Hvorfor har du valgt indretningskonsulentuddannelsen?

Jeg har altid haft en stor passion for design og indretning, og da jeg for et par år siden (ifm. skilsmisse) flyttede ind i en lejlighed, der skulle renoveres fra bunden, blev det klart for mig, at tiden var inde til at gøre min passion til min levevej. Det var en virkelig spændende og udfordrende proces for mig at forvandle en rå, tom lejlighed til et varmt og dejligt hjem for mig og mine børn.

 

Hvad finder du mest spændende ved uddannelsen?

De kreative opgaver, hvor former, farver, mønstre og strukturer skal sammensættes og skabe en god helhed i et indretningsprojekt. Jeg er vild med at lave plancher og præsentationsmapper, som udtrykker en bestemt stil og stemning.

Hvad synes du om studieformen?

For mig er det den ideelle studieform, da jeg er alenemor. Jeg har brug for fleksibiliteten, så jeg kan strukturere min studietid, så den hænger sammen med min hverdag. Studieformen kræver dog en god portion selvdisciplin, og for mig har det været en fordel at sætte egne personlige deadlines for hvert modul.

Hvordan har du tilrettelagt dit studie?

Da jeg er alenemor til to børn på 4 og 7 år, har jeg tilrettelagt mit studie således, at jeg arbejder struktureret med opgaverne i de weekender mine børn er hos deres far. Derudover arbejder jeg med de mindre komplicerede dele af opgaverne samt læsning og research nogle aftener om ugen, når børnene er puttet.

Ved du, hvordan du vil benytte dig af uddannelsen, når du er færdig?

Jeg har en vision om at blive selvstændig indretningskonsulent, men i kombination med freelance opgaver som boligstylist. Jeg har mange andre tanker og ideer, som pt. er på skrivebloggen og langsomt former sig, jo længere hen i uddannelsen jeg kommer.

Har du kontakt til andre studerende?

Jeg kommunikerer med andre studerende via Facebook siden, som fungerer som et studieforum. Det er virkelig rart at kunne sparre med andre omkring udfordringer i de forskellige moduler.

Vil du anbefale uddannelsen til andre, og hvorfor?

Ja, jeg vil uden tvivl anbefale uddannelsen til andre, der deler min passion for design og indretning. Uddannelsen er seriøs, niveauet er højt, og man kommer godt rundt i forskellige aspekter af boligindretning– kreative såvel som praktiske.



Læs mere om School of Interior Design Copenhagen

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med School of Interior Design Copenhagen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.