Sprogrejser og sprogkurser udenlands

Sprogrejser og sprogkurser udenlands

Overvejer du at studere et sprog i udlandet?  Hvad enten du er nybegynder eller erfaren, vil studere en kortere eller længere periode, findes der mange destinationer over hele verden at vælge imellem. De fleste sprogskoler tilbyder kurser som dækker et bredt spekter af behov og flere af skolerne tilbyder også specialtilpassede kurser. At leve med et sprog døgnet rundet under en intensiv periode er en unik mulighed. Man kan roligt sige at en sprogrejse slår det meste.

Specifikke sprogkundskaber giver dig en erhvervsmæssig fordel mange sammenhænge. På et stigende internationalt arbejdsmarked er sprogfærdigheder og international erfaring noget som mange arbejdsgivere lægger stor vægt på. Du vil også få en øget forståelse for og indblik i andre kulturer og folkeslag, og en hel række nye bekendtskaber og oplevelser.

Praktiske oplysninger på en sprogrejse

De fleste sprogskoler tilbyder indkvartering hos værtsfamilier, kollegium eller i egne lejligheder. Vær opmærksom på at enkelte rejsemål kræver visse vacciner. Dette gælder specielt for lande i Afrika, Asien og Sydamerika. Ved længere ophold i USA, Australien og New Zealand kræves gyldigt studievisum.

Forskellige typer af sprogrejser

Sommerkursus for unge - At tilbringe en sommer udenlands sammen med unge fra hele verden samtidig med at du lærer og bruger et andet sprog er en unik mulighed og en fantastisk oplevelse. Samtidigt som din værtsfamilie og lærerne omkring dig passer på dig, får du mulighed for at stå på egne ben. Ungdomskurserne henvender sig normalt til unge mellem 14-17 år.

Intensive kurser - Dette er en af de mest populære kurser. Her får du en hurtig og effektiv indlæring af sproget. Klasserne er små, ofte omkring seks deltagere, fem til seks timer per dag fem dage i ugen. På den første skoledag skal du til en niveautest som bestemmer hvilken klasse du skal gå i.

Eksamensforberedende kursus - Disse kurser forbereder dig til anerkendte sprogtests som Cambridge, IELTS og TOEFL.    

Senest opdateret: 15 nov 2013

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide