Maria, Butiksassistent

Maria Køldal Færge, 24 år, butiksassistent

Hvorfor har du valgt indretningskonsulentuddannelsen?

Jeg har altid haft en stor passion for indretning, og så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at være indretningsarkitekt. Jeg valgte at tage uddannelsen igennem arkitektskolen for indretningsdesign, fordi der ikke rigtig fandtes en ”rigtig/officiel” skole.

Hvad synes du om studieformen?

Studieformen er fleksibel, og har gjort det muligt at kombinere det med job og arkitektskolen. Hvilket er en kæmpe fordel for mit vedkommende. Selvstudiet kræver dog utrolig meget disciplin. 

Hvad finder du mest spændende ved uddannelsen?

Jeg finder generelt hele uddannelsen meget spændende grundet den brede viden og de forskellige arbejdsmetoder. Men det var særligt farvelæren, NCS- systemet og farvernes samspil som fangede min interesse.

Ved du, hvordan du vil benytte dig af uddannelsen, når du er færdig?

For mig er det en supplering til arkitektskolen (uddannelsen til arkitekt red.), da det stiller mig bedre, når jeg er færdiguddannet med større viden indenfor både indretning og arkitektur. 

Vil du anbefale uddannelsen til andre, og hvorfor?

Ja, jeg vil helt sikker anbefale uddannelsen til andre. Uddannelsen giver en god basisviden omkring indretning, og man kommer godt omkring de forskellige emner. 

  

Har du kontakt til andre studerende?

Jeg havde desværre kun kontakt til andre studerende i begyndelsen, men jeg anbefaler klart, at man allierer sig med nogen af de andre studerende, og laver studiedage. På den måde har man mulighed for at diskutere opgaverne, idet vi alle sammen er forskellige, vil der altid være forskellige løsninger. Så brug hinanden og lær af hinanden. Det er en kæmpe fordel at have nogen at sparre med. 

Hvad er dit drømmejob?

Mit drømmejob er uden tvivl indretningsarkitekt kombineret med arkitekt.



Læs mere om School of Interior Design Copenhagen

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med School of Interior Design Copenhagen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.