Bedste universiteter i Canada 2021

Hvilket er det bedste universitet i Canada? Vi har samlet top 10 universiteter i Canada herunder, så du kan finde ud hvad, hvilket universitet i Canada der er bedst.

Canada

Hvilket er det bedste universitet i Canada? I Canada finder du noget af den smukkeste natur, og samtidig har de har også universiteter der ligger i top 20 over verdens bedste. Vi har samlet top 10 universiteter i Canada herunder, så du kan finde ud hvad, hvilket universitet i Canada der er bedst.

Overvejer du at studere på universitet i Canada? Vi har samlet en oversigt over de 10 bedste universiteter i Canada. Listen er lavet af World University Ranking, som hvert år udvælger verdens bedste uddannelsesinstitutioner baseret på 13 udvalgte performance indikatorer. De kigger fx på value for money, student satisfaction samt jobmuligheder og employability.

Herunder kan du se listen og finde Canadas bedste universitet.

Canadas bedste universiteter

1. University of Toronto

2. McGill University

3. University of British Columbia

4. University of Montreal

5. University of Alberta

6. McMaster University

7. University of Waterloo

8. Western University

=9. Queen's University

=9. University of Calgary

Kilde: QS Top Universities

University of Toronto er landets største statslige universitet med 50.000 indskrevne studerende. Mange af Canadas bedste universiteter ligger i de store byer i Canada som Montreal, Toronto, Alberta og Calgary.

Drømmer du om at komme lidt ud af byerne i det naturskønne land, så er der også muligheder på universiteter som Western University, som ligger på 8. pladsen. Universitetet ligger i byen London, tæt på den amerikanske grænse.

Se alle vores uddannelse i Canada her

Er du i tvivl om Canada er det rette studieland for dig? Vi har lavet en guide om alt du skal vide, hvis du gerne vil studere i Canada. Find hoved og hale i det Canadiske uddannelsessystem, bolig og meget mere her.

Om listen 

Ovenstående liste tager udgangspunkt i rapporten fra World University Ranking. Denne kigger nærmere på 2000 universiteter verden over og analyserer dermed én million datapunkter fra 93 lande. Rapporten kan findes hos QS Top Universities.


Annoncer

Du er måske også interesseret i: