Private uddannelser

Indretningsarkitekt uddannelse via fjernundervisning

IndretningsAkademiet, Fjernundervisning
Længde
1,5 - 5 år
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
1,5 - 5 år
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Video

Om uddannelsen

Bliv indretningsarkitekt via fjernundervisning

Er du interesseret i formgivning, farvelære og møbleringsplaner? Så er en uddannelse som Indretningsarkitekt måske noget for dig. Du får et bredt kendskab til alle facetter af boligindretning og efter uddannelsen kan du udleve drømmen som Indretningsarkitekt.

IndretningsAkademiet A/S har flere års erfaring med at udbyde denne professionelle uddannelse, som du tage via fjernundervisning. Du behøver ikke have nogen forkundskaber for at starte på uddannelsen, og når du har registreret dig og betalt - er du klar til at starte dit studie.

Indretningsuddannelsen kommer omkring følgende temaer:

  • Indretningslære
  • Tegning
  • Møbellære
  • Formgivning
  • Farvelære
  • Bygningslære
  • Belysning
  • Materialelære
  • Bygningskrav
  • Husets installationer
  • Køkken og bad
  • Projektering og organisering
  • Arkitekturhistorie

Vil du uddanne dig til indretningsarkitekt online?

Hvor arbejder Indretningsarkitekten?

Som Indretningsarkitekt kan du arbejde med indretning mange forskellige steder. Langt de fleste er dog ansat: 

  • på tegnestuer i private virksomheder
  • offentlige virksomheder
  • i køkkenforretninger
  • i møbelforretninger
  • i virksomheder, der indretter butikker og kontorer
  • eller du kan starte din egen virksomhed.

Efterspørgsel og fokus på indretningsarkitekter

Indretningsarkitektens kompetencer bliver efterspurgt for eksempel når en bolig skal sælges, bygges eller bygges om, eller når rum i boligen skal udnyttes bedre.

At lære at afkode og forstå et rum og tænke i form og funktion er netop dér, hvor Indretningsarkitekten har sine helt særlige faglige  kompetencer.  

Mange oplever for tiden et øget fokus på indretning af både hjem virksomheder og offentlige institutioner. Dette skaber gode muligheder for dig som Indretningsarkitekt, og de faglige færdigheder du tilegner dig igennem dit studie.

Så er du kreativ, og kan du lide at indrette rum for mennesker - hvor der er fokus på velvære, lys, luft, harmoni og trivsel - så er en uddannelsen som Indretningsarkitekt måske noget for dig?  

Udlev drømmen som indretningsarkitekt

Med en uddannelse som Indretningsarkitekt fra IndretningsAkademiet A/S kan du starte din professionelle karriere inden for indretning.

Gennem studiet udvikles dine kreative evner til professionelle  kompetencer, som du vil kunne bruge både i dit eget hjem og i erhvervslivet.

           

Under uddannelsen bliver du introduceret til en række problemstillinger, både af teknisk og arkitekturfaglig karakter.

For hver lektion får du tilsendt et grundigt undervisningsmateriale og opgaver, som du skal løse. Dine besvarelser bliver rettet og kommenteret af lærere. Denne proces giver dig gode muligheder for at omsætte din teoretiske viden til praksis.

I studieforløbet lægges der især vægt på, at du som elev hele tiden føler dig som en del af skolen - selv om du ikke møder fysisk frem. Indretningsakademiet står til rådighed, når du har brug for hjælp, og guider dig igennem når du støder på vanskeligheder eller har brug for at få forklaret enkeltheder i det nye store fagområde, du skal tilegne dig.

Når man arbejder med indretning - arbejder man med mennesker. Vi tilstræber dagligt at vore grundlæggende værdier omkring imødekommenhed, dialog, frugtbar kommunikation og i ikke mindst bæredygtighed - afspejles i vores undervisningsform, i vores materiale og den måde vi løbende udvikler og tilpasser vores skole; IndretningsAkademiet A/S på

Indretningsarkitekt via fjernundervisning = fleksibilitet

På IndretningsAkademiet A/S kan du tage uddannelsen som Indretningsarkitekt på 2 til 5 år, - alt efter hvor meget tid du vælger at bruge på dit studie i din hverdag.

Uddannelsen består af 30 lektioner, som er fordelt på tre semestre.

Når alle 30 lektioner er gennemført, og du har bestået de tre afsluttende semesterprøver, og en eksamensopgave, kan du begynde din karriere som indretningsarkitekt.

Kontakt IndretningsAkademiet A/S allerede i dag og hør mere om din mulige vej til at udleve din drøm som indretningsarkitekt!

Hvorfor vælge IndretningsAkademiet?

Stærk faglighed

60 års frit flydende kreativitet

Varm og personlig interaktion

Diplom eller eksamen

indretningsarkitekt

Du modtager en udtalelse fra IndretningsAkademiet, når du har gennemført uddannelsens 30 lektioner. Du kan dog også vælge at indstille dig til en eksamen, der kontrolleres af fremmede censorer. Her skal du udarbejde en eksamensopgave på 3 måneder.

Disse udpeges mellem praktiserende arkitekter, som er repræsentanter for det erhvervsliv, der typisk vil blive dine fremtidige arbejdsgivere. På den måde får du yderligere dokumetation for dine nye kvalifikationer.

Pris

Engangsbetaling for hele uddannelsen til indretningsarkitekt er 27.797 kroner inkl. startgebyr på 2.100 kroner.

Uddannelsen kan også betales over 20 månedlige rater. Startgebyr på 2.100 kroner betales ved tilmelding. Herefter betales 1.400 kroner per måned i 20 måneder (i alt 30.100 kroner).

    Få information

    Få information

    Få svar på dine spørgsmål om Indretningsarkitekt uddannelse via fjernundervisning
    Kom i kontakt med skolen
    Ingen omkostninger eller forpligtigelser

    reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

    Evalueringer

    Gennemsnit 4,9

    Baseret på 7 evalueringer
    Evaluér skolen!
    4/5
    Rikke
    29 nov 2019
    Spændende og varieret forløb

    Et spændende og meget omfattende forløb, med gode emner, studiegruppe og fornuftig tilbagemeldelser på opgaver.

    5/5
    Vibeke E. Simonsen
    15 nov 2019
    God flexibel uddannelse

    Det er perfekt at man kan studere hjemmefra. Uddannelsen kræver dog mere end jeg forventede, men det betyder kun at jeg lærer en masse og har selvtillid når jeg på et tidspunkt ...

    Vis alt
    5/5
    Dorthe Hamann
    31 okt 2019
    Effektiv fjernundervisning

    Jeg er nystartet og har foreløbig gennemført de første 4 lektioner. Mine foreløbige erfaringer er meget positive. Det fungerer fint og effektivt med fjernundervisningen. Under...

    Vis alt
    IndretningsAkademiet
    Staget 12
    3070 Snekkersten

    IndretningsAkademiet er en uddannelsesinstitution for indretningsarkitekter. Formidling af indretning har været deres passion i mere end 60 år. IndretningsAkademiet mener, at omgivelser har en enorm effekt på alle mennesker – uanset om det enkelte menneske er bevidst om det eller...

    Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

    Sponsoretet