Paw Nors Vestergaard, Sikringstekniker, EL:CON

Mød Paw, der arbejder som Sikringstekniker hos EL:CON. Paw løser en bred vifte af opgaver, men primært beskæftiger hans sig brandtekniske løsninger i erhvervslivet.

El:CON
Sikringstekniker

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder til dagligt med brandtekniske løsninger i erhvervslivet. Der stilles større og større krav til sikkerheden inden for brand i dag, og jeg er med til at sørge for, at vi, og kunderne, opfylder kravene for ABA, ABV, ABDL, AVA og sikkerhedsbelysning. Jeg er med til at installere, fejlfinde, vejlede og udføre det lovpligtige eftersyn på anlæggene.  

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er spændende at komme rundt og møde vores forskellige kunder og være med til at få de forskellige systemer til at spille sammen. Fx når ABA’en skal fungere med både varslingsanlægget (AVA), brandventilationen (ABV) og ABDL dørene.

Det er ekstra udfordrende, at hver dag ikke er ens, og tingene hurtigt kan ændre sig. Så man ved aldrig helt, hvad ens dag kommer til at byde på.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er uundværlig hver dag. Mange af de forskellige grundprincipper og evnen til at arbejde sammen med andre bruger jeg flittigt hverdag. Jeg kunne ikke være foruden min uddannelse og de ekstra kursuser, jeg har fået inden for brand gennem EL:CON.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos EL:CON?

Det er vigtigt for mig, at jeg har nogle gode kollegaer, og det synes jeg bestemt, at jeg har her ved EL:CON. Det er også vigtigt for mig, at min nærmeste leder er dygtig og jordnær. Man skal føle, at de kan være med til at gøre ens hverdag bedre og hjælpe med de problemstillinger, der skulle komme, og at man kan snakke med dem om næsten alt. Også her føler jeg mig heldig. 

Yderligere er det vigtigt for mig, at der er de rigtige rammer i hverdagen. At der er de ting, man skal bruge, og den sikkerhed og tryghed og opbakning, man skal bruge for at kunne udføre sit arbejde og også have lyst til at gå på arbejde.

  • Hvorfor er EL:CON en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Jeg synes EL:CON er en attraktiv virksomhed, fordi den har så meget at byde på og så mange afgreninger. EL:CON favner alle elektrikerfagets områder, så man kan prøve alle mulige nye opgaver og få afprøvet ens forskellige kompetencer.

Og fordi der også gøres noget for at afholde arrangementer, så man både møder ens nærmeste kollegaer på en anden måde, men også møder kollegaerne fra de andre afdelinger rundt om i landet.

Læs mere om EL:CON

Mød andre kandidater fra EL:CON


Annoncer