Bliv elev på Krabbesholm Højskole

Krabbesholm er for alle. Især for dig, der længes efter at undersøge verden og tænke over fremtiden. At gå på Krabbesholm kræver ingen særlige forudsætninger. Her kan du udforske, udvikle dig og styrke dine kompetencer indenfor kunst, arkitektur, design og visuel kommunikation.

Bliv elev på Krabbesholm Højskole

Krabbesholm er for alle. Især for dig, der længes efter at undersøge verden og tænke over fremtiden.

Et semester på Krabbesholm er en tour­ de ­force gennem eksperimenter, ­foredrag, diskussioner, værksteder, udstillinger, fester, udflugter, koncerter, samtaler, badeture i fjorden, gåture i skoven, lækker mad og meget, meget mere.

At gå på Krabbesholm kræver ingen særlige forudsætninger. Her kan du udforske, udvikle dig og styrke dine kompetencer indenfor kunst, arkitektur, design og visuel kommunikation. Du kan øve dig i fællesskab, få styrket dit selvværd og lære at se på verden med endnu mere åbne øjne.

Menneskene på Krabbesholm interesserer sig for den historie, der ikke er skrevet endnu. Her leder de efter strømninger, der peger mod nye livsformer og forholder os til nutidens problematikker, bæredygtighed, demokrati, køn og seksualitet.

Du vil blive præsenteret for traditionelt håndværk såvel som nye, digitale teknikker. På Krabbesholm finder du værksteder og fantastiske, arkitekttegnede tegnesale, der står åbent for dig døgnet rundt. Her vil du opleve et varmt, socialt og støttende fællesskab udenfor de normale undervisningstider. Krabbesholm er nemlig også en måde at være sammen på, som er kreativ, skabende og solidarisk.

Du passer til Krabbesholm, uanset om du vil studere et af de fag, der tilbydes, eller bare blive klogere og opleve et unikt fællesskab. Du vil også, blandt andet på ­studie­turen, blive præsenteret for forskellige studieretninger og internationale alternativer til de danske uddannelser. Krabbesholm bestræber sig i det hele taget på, at du er styrket til at nå dine mål, når du tager fra højskolen – og at du er styrket i at være i verden.

Krabbesholm er avantgarde, frihed og punk. Oprør, lidenskab og engagement. Krabbesholm tror på, at kun fantasien sætter grænser, og at frigørelsen af dit kreative ­potentiale er en gave for livet.

Krabbesholm er en højskole på vej mod en ny fremtid – og de vil gerne have dig med.

Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til Krabbesholm og bestille tid til en rundvisning, så du kan få skolen at se med egne øjne. En rundvisning er også en mulighed for at få en konkret snak med en underviser på et eller flere af linjefagene. Eller med en af de elever, der allerede går på skolen. 

Du kan læse meget mere, og se flere billeder af projekter på fagene og højskolen og dens omgivelser på www.krabbesholm.dk. Her kan du også tilmelde dig, hvis du synes, at højskolen lyder som noget for dig. 

Mød elever fra Krabbesholm Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Krabbesholm Højskole. Her fortæller de om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Krabbesholm Højskole. 

Kristian

"Jeg føler, at fællesskabet på en højskole er noget helt unikt, som man ikke finder andre steder."


Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer