EASV | Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg

EASV er også kendt som Erhvervsakademi Sydvest, en videregående uddannelsesinstitution der har lokationer i både Esbjerg og Sønderborg. 

EASV er også kendt som Erhvervsakademi Sydvest - en videregående uddannelsesinstitution, der har lokationer i både Esbjerg og Sønderborg. I alt går der 2500 studerende på studierne, og i Esbjerg finder du 14 forskellige videregående uddannelser på akademiniveau. Der er særligt fokus på byggeindustrien, teknologi, finansiering og offshorebranchen. 

Med en uddannelse fra EASV kommer du helt tæt på dine andre medstuderende og underviserne. Undervisningen foregår typisk i klasselokale med 20-30 studerende, hvor der er både tid og plads til at stille spørgsmål.

Ofte er undervisningen en kombination af korte oplæg fra underviseren og opgaveløsning, der er også flere af underviserne som bruger “flipped classroom”, hvor du ser et oplæg online hjemmefra, også diskuterer og laver du opgaver, når du er i klassen. 


Hvad kan du læse på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg?

Læs mere om hver enkelt uddannelse ved at klikke på den.


Studielivet på EASV i Esbjerg

På EASV går de meget op i det gode studieliv, hvilket også betyder at de ser en stigende studietilfredshed blandt de unge for ottende år i træk. Udover studierne, finder du også andre muligheder på akademiet. Skolen ligger bl.a. På campus med Aalborg Universitet Esbjerg og Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg, hvorfor der altid er gang i den. 


På EASV Esbjerg finder du bl.a.

  • Kantinen “Café Healthy Study” hvor der både kan købes morgenmad, frokost og noget til den lille sult
  • Fredagsbaren, hvor der både kan tages et spil bordtennis, pool, bordfodbold eller beer pong, ligesom at baren danner rammer for skolens fester og frivillige aktiviteter. 
  • Kontorfællesskabet Student StartUp er for dig, der drømmer om at starte din egen virksomhed op, mens du studere på EASV. 

Vil du læse mere om dine muligheder på EASV eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgsmål herunder. 


Annoncer