Om uddannelsen
Master i kulinarisk Business Management
Med master uddannelsen i kulinarisk Business Management kan du ændre karrierevej, eller blive entreprenør i mad og drikke. Uddannelsen er henvendt til kulinariske entusiaster, og du kan med denne uddannelse opnå relevant ledelses færdigheder, og udvikle dine egne mad koncepter, lave opskriftsbøger og udvikle en business plan.
Uddannelsens indhold
På denne masteruddannelse får du de nødvendige færdigheder til at kunne skabe din egen kulinariske business. Uddannelsen er ideel for personer der er klar til at udforske en verden af kulinarisk kunst, og som vil starte deres egen kulinariske virksomhed. Du får adgang til en revolutionær verden af mad og drikke og får insider viden om seneste innovationer i branchen. Du får opbygget relevante erfaringer, som vil give dig nye karrieremuligheder. Du får blandt andet færdigheder i kreativ tænkning, kompetencer i forskellige madkulturer, samarbejde og emotionel intelligens.
Uddannelsens opbygning
Uddannelsens består af to semestre, som hver varer 11 uger. Første semester består af følgende fag:
- Mad kultur og kulinariske trends
- Lederskab og ledelse af mennesker
- OMsætning og ydelse analyse i den kulinariske industri
- Bæredygtighed, socialt ansvar og etik
- Strategisk ledelse i den kulinariske industri
- Kulinarisk grundviden og mad sikkerhed
- Fransk eller tysk sprog
Andet semester består af følgende:
- Kreativitet og innovation
- Events og catering ledelse
- Avanceret marketing for den kulinariske industri
- Research metoder
- Fransk eller tysk sprog
Konsulent projekt eller udformning af business plan: Dette projekt giver dig fleksibilitet til at færdiguddanne dig på campus, via dit praktikophold eller fra dit hjem.
Le Bouveret - Apicus
Kurset foregår på vores Le Bouveret campus ved Genevesøen, i en moderne og nybygget 4-etagers bygning, der er skræddersyet til gastronomiundervisning.
Campusset huser også "Mosimann Samlingen", som er en ekstraordinær samling af historiske kokkebøger og kulinariske genstande indsamlet over 50 år af den schweiziske masterchef, Anton Antonimann, som er tidligere kok hos det britiske kongehus. Samlingen omfatter menuer, middagsplanlægning og gallaopsætninger, som han har glædet kongelige og berømtheder med i over 50 år.
Få information
Culinary Arts Academy Switzerland - få success som kok eller konditor
Drømmer du om en fremtid inden for restaurantbranchen som enten kok, køkkenchef, konditor eller restaurantchef? Culinary Arts Academy Switzerland tilbyder professionelle kokkeuddannelser og diplomuddannelser, hvor du får både teori og prakis. Fælles for dem alle er, at de giver dig...