AMU kurser

Praktikvejl. af PAU- & sosuelever - særlig indsats

Længde
5 dage
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5 dage
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Praktikvejl. af PAU- & sosuelever - særlig indsats

Randers Social- og Sundhedsskole uddanner SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere, pædagogiske assistenter og sundhedsfaglige studenter. Derudover efteruddannes medarbejdere, der allerede arbejder medsundhed, velfærd og livskvalitet i offentlige og private virksomheder. For på tværs af alle aktiviteter er omdrejningspunktet nemlig det samme: Det drejer sig om mennesker - og mennesket er Randers Social- og Sundhedsskole fælles sag. 

Om kurset:

På dette kursus bliver du klædt på til at planlægge, gennemføre og evaluere individuelle læringsforløb og vejlede elever med særlige læringsmæssige udfordringer i forbindelse med praktikken på hhv. Social- og Sundhedsuddannelsen og den pædagogiske assistentuddannelse.

Udbytte af kurset: 

  • Planlægge, gennemføre og evaluere individuelle læringsforløb for elever med særlige læringsmæssige forudsætninger, der gør det vanskeligt for dem at nå uddannelsens kompetencemål. Eksempelvis elever, der har brug for en særlig vejledningsmæssig indsats på grund af udfordringer med at opnå de faglige og personlige kompetencemål, som udgør forudsætningen for at varetage relationsarbejde. Som en del af arbejdet kan du inddrage relevante samarbejdspartnere.
  • Respektfuldt, støtte og motivere den enkelte elevs faglige og personlige udvikling med baggrund i f.eks. forståelse for ungdomskultur - herunder unges forskellige værdier og normer.
  • I din vejledning tage afsæt i den enkelte elevs ressourcer samt tage højde for elevens særlige faglige, sproglige, personlige, sociale og læringsmæssige kompetencer. I det arbejde kan du desuden reflektere over din egen rolle i vejledningssituationen samt over betydningen af et anerkendende, støttende og udviklende læringsmiljø.

Målgruppe

Erfarne praktikvejledere for elever i social- og sundhedsuddannelsen og den pædagogiske assistentuddannelse.

Praktisk

Kurset varer 5 dage. Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24.

Pris

Som udgangspunkt er dette kursus gratis. 

Har du en videregående uddannelse, vil du skulle betale fuld pris for kurset: 3179 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Praktikvejl. af PAU- & sosuelever - særlig indsats
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Randers Social- og Sundhedsskole
Minervavej 47
8960 Randers

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole

Styrk dine kompetencer inden for social- og sundhed og pædagogik med et kursus på Randers Social- og Sundhedsskole På Randers Social- og Sundhedsskole udbyder vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret