Udveksling og High School

Svømme stipendium

Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

College svømning i USAKombiner universitetsstudier og svømning med et svømmescholarship i USA

Få et scholarship for dit talent og en universitetsuddannelse, mens svømmer for dit respektive universitet. Der er intet bedre sted at kombinere svømning og studier end i USA!

scholarship til collegesvømning i USA

Konkurrer i collegesvømning som en del af et stort hold for et af de 660 universiteter, der tilbyder collegesvømning på højt niveau. Hvis du har tiderne der skal til for at opnå scholarships i USA, så sørger vi for at du får optimale muligheder. Denne mulighed er tilgængelig for svømmere på alle niveauer, afhængig af dine ambitioner og dit budget. At kombinere svømning med en universitetsuddannelse i USA ved hjælp af et svømmescholarship er en unik mulighed og en fantastisk oplevelse efter gymnasiet.

USA har i lang tid været det førende land inden for svømning. Svømning er en meget populær sport i USA, og mange af verdens førende svømmere svømmede på college. Michael Phelps, Missy Franklin, Katie Ledecky og Matt Biondi er nogle eksempler på svømmere udviklet gennem et college svømmeprogram.

Sportskulturen i USA er unik, og gode atleter får masser opmærksomhed og mediedækning. Samtidig med at du er svømmer, er du også elev på skolen. Hver dag er struktureret, så du kan optimere både din udvikling og succes i basinet og i klasseværelset. Det faglige samarbejde mellem svømmeholdet og skolen gør det muligt at kombinere idræt med videregående uddannelser. Kombinationen af ​​sport og uddannelse udbydes kun i få lande i verden, og USA er ekspert i dette.

Efter dit studie har du en værdifuld amerikansk bachelorgrad, udviklede kompetencer og en masse fantastiske oplevelser!

Startdato

1 tilgængelig startdato

Udfyld kontaktformularen for mere information

  • Holdundervisning
  • USA

Video

Ansøgning og adgangskrav

Kan jeg få et svømmestipendium?

Se om du har det, der skal til for at studere og svømme på college på et svømmestipendium i USA! Næste skridt er at udfylde en gratis vurderingsformular, så vi kan vurdere dine muligheder. Det tager kun 2 minutter, uden forpligtelse til at fortsætte med din ansøgning!

Eksamen og diplom

Forskellige typer scholarships i USA

Et scholarship er penge, der uddeles til studerende, der går på amerikanske universiteter for at reducere omkostningerne ved uddannelse og leveomkostninger. Et scholarship varierer fra 1-100 % af skolens samlede omkostninger og kan dække studieafgifter, lejlighed, mad, bøger, forsikring og svømmeudgifter. Et 100% scholarship vil dække alle disse omkostninger for en studerende.

Der findes forskellige typer scholarships: atletisk, akademiske og internationalt scholarship. Det er trænerteamet der bestemmer hvem og hvor meget scholarship de vil investere fordel på deres trup. Trænerne har dog et begrænset antal scholarships at gøre brug af.

De største svømmescholarships er mere end $60.000 værd om året. Husk, at en bachelorgrad i USA tager fire år at gennemføre. Ganger du derfor 60.000 $ med fire, og du kan få en uddannelse på 240.000 $ dækket grundet dit sportslige niveau. Dette afhænger selvfølgelig af dit niveau og dine svømmetider!

Collegesvømning i USA - der er et niveau for alle!

I USA er der over 660 forskellige colleges og universiteter med et svømmeprogram, som giver muligheder for alle niveauer. Den store fordel i USA er, at der er scholarships på alle forskellige svømmeniveauer. Vi hjælper både piger og drenge med forskellige baggrunde, uanset om de har gennemsnitlige færdigheder eller potentiale til at ende blandt de bedste. Uanset om du har ambitioner om at blive professionel eller ej, kan vi gennem et scholarship hjælpe dig med at kombinere svømning med videregående uddannelser i USA.

Det er blevet mere og mere populært for talenter at tage på et universitet i USA for at fortsætte deres udvikling som svømmere.

Livet som collegesvømmer i USA

Livsstilen for en collegesvømmer i USA er meget som en professionel atlet. Du træner dagligt i fantastiske faciliteter (ofte flere gange dagligt), og du vil have fitnesstrænere, atletiske trænere og ernæringseksperter til din rådighed for at sørge for at du præstere efter bedste evne. Mange college-hold flyver til stævner, hvor du bor på hoteller, og du kommer til at konkurrere mod de bedste unge svømmere i USA. At være collegesvømmer er en unik mulighed for drenge og piger til at svømme og konkurrere på højt niveau, med et trænerteam, der hjælper dig med at udvikle dig, mens du får "betalt" i form af et legat.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Svømme stipendium
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CSUSA - College Scholarships USA
Kongensgade 31B 1.th
5000 Odense C

Vores rejse begyndte fra vores sovesale i 2007. Vi er nået langt siden da. Vi har bygget et enormt netværk af succesrige studerende atleter og skabt veje ud over college. Men det starter med at finde det rigtige skole- og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet