Sprogrejse

Sprogskole i Tyskland

Bundgård Sprogrejser, i Tyskland
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for mere information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
Valgfrit. Fra ca. 2 uger til flere måneder eller et helt år.
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for mere information om opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Sprogskole i Tyskland

Lær tysk på sprogskole i Tyskland med Bundgård Sprogrejser

Med Bundgård Sprogrejser kan du tage på et ophold på sprogskole i byer over hele Tyskland og lære et sprog, som tales i Danmarks naboland og største handelsepartner.

Tyskland er et af Europas største lande og hovedstaden Berlin er en sydende metropol fuld af både historie og moderne trendsættere. Her findes du store turistattraktioner som Brandenburger Tor, den renoverede Rigsdagsbygning, Unter den Linden, Kurfürstendamm, Det Jødiske Museum, hvis banebrydende arkitektur er en attraktion i sig selv, og ikke mindst resterne af den berygtede Berlinmur, der delte byen og resten af den enestående historie, der knytter sig til Tysklands hovedstad. 

Hovedformålet med sprogrejsen er naturligvis at forbedre dine sproglige kundskaber. Uanset om du skal forbedre dig sprogligt til en uddannelse, et job eller bare af interesse for sproget, så er der et kursus, der passer til dig. En sprogrejse er en aktiv ferie, der kombinerer et sprogkursus med aktiviteter og udflugter, hvor kulturen er et vigtigt input. 

En sprogrejse består af tre elementer:

  • Sprogkurset
  • Indkvarteringen
  • Fritiden

Alle tre elementer er lige vigtige for at sikre en god sprogrejse og en oplevelse for livet. Det er derfor vigtigt, at du nøje overvejer alle tre elementer, så vi sammen kan arrangere den bedste sprogrejse til dig. På en sprogrejse får du masser af oplevelser og lærer mennesker fra mange forskellige lande at kende. I er alle på sprogskolen for at dygtiggøre jer i et sprog, så på trods af forskellig baggrund, har I rigtig meget til fældes – det giver en god grobund for fælles eventyr. 

Sprogskole i Tyskland

Vælg mellem sprogskoler i hele Tyskland

Tyskland er et stort og varieret land, så der kan være store forskelle på kulturen i de forskellige landsdele kaldet "Bundesländer". Bundgård Sprogrejser samarbejder med sprogskoler over hele Tyskland, så du har masser af valgmuligheder til at strikke lige netop det ophold på sprogskole sammen, som du ønsker.

Hvis du vil have et overblik over alle destinationer med sprogskoler i Tyskland, kan du udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden og få direkte kontakt med Bundgård Sprogrejser og høre nærmere om alle dine muligheder. På listen nedenfor kan du se et lille udpluk af de destinationer Bundgård Sprogrejser udbyder i Tyskland:

  • Berlin
  • München
  • Köln
  • Regensburg
  • Hamborg
  • Og mange flere

Rejs ud i verden og lær et nyt sprog!

Med Bundgård Sprogrejser har du chancen for at få dit livs oplevelse og samtidigt lære et sprog på den fede måde, nemlig ved at omgive dig med sproget i døgnets 24 timer.

Et ophold på en sprogskole kan ikke alene forbedre dine sprogfærdigheder betydeligt – du får samtidigt en oplevelse for resten af livet! Du kommer samtidigt til at lære en anden kultur end din egen at kende og kommer til at opleve lokale skikke, traditioner og den almindelige dagligdag i et andet land.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for mere information om opstart

  • Holdundervisning
  • Tyskland

Om Bundgaard Sprogrejser

Pris

Kontakt skolen for at få oplyst priser mm. 

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogskole i Tyskland
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bundgård Sprogrejser
Storegade 35
6780 Skærbæk

Skræddersy din sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Vil du lære et nyt sprog og opleve verden samtidig? Bundgård Sprogrejser har mange års erfaring med at skræddersy sprogrejser til både unge og voksne. Bundgård Sprogrejser er en privat organisation, som formidler sprogrejser og ophold på sprogskole til mere...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet