Viser 1-20 af 133
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 133
1
2
3
4
...
7

Kickstart din fremtid med en marketing uddannelse

Markedsføring og salg er for dig, der kan trylle med ord og billeder, så du tryllebinder din modtager og får ham eller hende til at handle. Det er også for dig, der altid tænker i nye baner og udvikler unikke idéer til at få dit budskab igennem på grundlag af en grundig analyse. Du skal med andre ord være konceptuel og strategisk i din tilgang. Samtidig skal du have en stærk forståelse for din målgruppe. Alt det lærer du med en marketing uddannelse.

Paletten af uddannelser inden for markedsføring og salg er lige så farverig og bred som selve branchen. Du kan vælge alt fra korte videregående uddannelser tæt på virkeligheden til universitetsuddannelser med en mere akademisk tilgang til marketing. Her kan du læse mere om de forskellige muligheder og pejle dig ind på, hvilken marketing uddannelse der matcher dine ambitioner og drømme for fremtiden.

Styrk din kreativitet med en marketing uddannelse

Søger du en marketing uddannelse tæt på virkeligheden?

Der er flere muligheder for dig, der er sulten efter at komme ud i erhvervslivet og kravle hurtigt op af karrierestigen. Det oplagte valg er at tage en erhvervsakademiuddannelse som fx:

Fælles for dem begge er, at du bliver klar til din karriere på bare to år. Du får en uddannelse inden for markedsføring og salg, hvor innovation og et tæt samarbejde med erhvervslivet er på skoleskemaet. Undervejs får du konkrete erfaringer på dit CV og et stort netværk i branchen via projekter og praktik. Efter sidste eksamen kan du gå direkte i job eller specialisere dig via en top-up bachelor og få en bachelortitel på blot halvandet år.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om fordelene ved at tage en erhvervsakademiuddannelse her!

Søger du en teoretisk tilgang til markedsføring og salg?

På universiteterne findes der en bred vifte af uddannelser i spændingsfeltet mellem markedsføring og salg. Her får du et solidt teoretisk fundament inden for marketing, økonomi og business såvel som relaterede felter som psykologi, jura og sociologi. I dit valg af bachelor- og kandidatuddannelse har du mulighed for at tone din marketing uddannelse til dine interesser. Du kan fx tage uddannelser inden for markedsføring og salg med fokus på:

  • Forretningsudvikling og innovation
  • Strategisk brand management
  • Ledelse af kreative forretningsprocesser 

Fælles for dem alle er, at du får kompetencer til at arbejde med markedsføring og salg på et både strategisk, taktisk og operationelt plan. Samtidig får du de formelle kvalifikationer til at nå helt til tops i branchen. Læs mere om, hvad du kan komme til at arbejde med i karriereguiden til marketing, kommunikation og medier.

Pift din marketing uddannelse op og opbyg et stjerne-CV

Alt efter hvilken uddannelse du vælger, er mulighederne mange inden for markedsføring og salg uanset branche. Selvom alle virksomheder og organisationer har brug for stærke marketingkompetencer i medarbejderstaben, er konkurrencen om de gode jobs stor. Uanset hvilken marketing uddannelse du vælger, har du imidlertid gode muligheder for at øge dine karrieremuligheder ved at pifte din uddannelse op. Det kan du fx gøre ved at:

  • Opbygge vigtig erfaring via studiejob og praktik
  • Tage et semester eller et praktikophold i udlandet

Tjek vores guide til fremtidens CV ud og få inspiration til, hvordan du som studerende kan opbygge et stjerne-CV, der booster dine muligheder for at få dit drømmejob inden for markedsføring og salg som færdiguddannet.

Har du det, der skal til for at slå igennem inden for markedsføring og salg? Gå på opdagelse og sammenlign uddannelser i oversigten længere oppe på siden og find den marketing uddannelse, der matcher dig.

Relaterede studieretninger
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
marts 2024
ma
ti
on
to
fr
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Relaterede kategorier