Sprogrejser

Velkommen til dig, som har lyst til at tage på en sprogrejse til udlandet. Gør du alvor af det, vil du snart få dig en oplevelse for livet! Du bestemmer selv, hvilket sprog du gerne vil lære eller blive bedre til, og udvalget er stort. Du kan f.eks. vælge sprog som tysk, russisk, engelsk, spansk, italiensk, fransk, kinesisk og japansk.

At kunne tale, forstå og skrive fremmesprog gør dig særdeles attraktiv på jobmarkedet – både nationalt og internationalt. Samtidig vil du få nogle helt unikke kulturelle oplevelser uanset, hvor du vælger at tage hen og ikke mindst vil du knytte venskaber for livet.

Få svar på dine spørgsmål om sprogrejser i forummet

Når du overvejer, om du skal tage på en sprogrejse eller ej, kan det være rart at høre lidt om, hvad andre tænker og har oplevet – både dem, som overvejer ligesom dig og dem, som allerede har været af sted.

Derfor har vi lavet et forum indenfor emnet, Sprogrejser, hvor du kan læse om andres oplevelser, ligesom du selv kan stille spørgsmål og få svar fra andre, som tidligere har været i lige netop din situation.

Klik her for at komme til forummet for sprogrejser


Hvem arrangerer sprogrejser?

Der findes rigtig mange forskellige arrangører af sprogrejser til udlandet. Nogle koncentrerer sig udelukkende om sprogrejser for unge, og andre sætter fokus på sprogudvikling og oplevelser for alle aldre og dermed også for voksne og ældre mennesker.

Alt afhængig af, hvilken arrangør du eventuelt vælger at rejse med, kan du udvikle dine sproglige kompetencer samtidig med, at du får en masse spændende oplevelser i f.eks. Australien, Canada, Kina, New Zealand, London, Mexico, New York eller på Malta.

Se en komplet oversigt over destinationer:

Nedenstående liste er en opstilling af de destinationer, hvor du kan finde sprogrejser. Klik ind på de enkelte, søg rundt og sammenlign de forskellige destinationer. Du finder helt sikkert det perfekte match til dig!

Vælg uddannelsessted


Annoncer