Referencer - Hvad siger skolerne om samarbejdet med studentum.dk?

Er du nysgerrig efter at se, hvad vores kunder synes om os? Her på siden finder du et udpluk af referencer fra skoler og uddannelsesinstitutioner, som bruger os i deres rekruttering af nye studerende.

Vi samarbejder med store og små skoler, og stræber efter altid at gøre det lidt ekstra for vores kunder, der er med til at skabe fundamentet for et langsigtet og givende samarbejde.

Skal studentum.dk være en del af jeres online markedsføring?

Kontakt os på mail, 33 60 19 22 eller læs mere om hvad studentum.dk kan tilbyde jer

International Training Academy / Beauty and Style

"Vi har samarbejdet en del år med studentum, og er meget tilfredse med vores samarbejde.                  beauty and style
Tydelig og klar kommunikation, synlige resultater og hurtig opfølgning.
Studentum kommer med nye ideer til branding af vores uddannelse,
og har leveret mange interesserede elever til os."

Jonas Markou
CEO, International Training Academy

indretningsakademiet

Indretningsakademiet A/S

"Jeg har været kunde hos studentum.dk i 5 år og vores samarbejde er yderst tilfredsstillende.
Mit samarbejde med René er godt, fordi han forstår at dække skolen behov -
ikke for meget og ikke for lidt. Når noget ikke virker, siger René altid til,
og vi finder en anden løsning i fællesskab. Jeg er meget glad for, at der også er svensk support,
der oversætter og laver den svenske side, så den fungerer. 
Jeg er i fuldstændig trygge hænder, studentum.dk er meget professionel og samtidig menneskelig.
Jeg har ikke en følelse af, at der bare skal sælges, men at firmaets behov også er vigtige."

Mette Rørdam
Direktør og indretningsarkitet, Indretningsakademiet A/S

Bundgaard sprogrejserBundgård Sprogrejser

"Bundgård Sprogrejser har samarbejdet med studentum.dk i en årrække nu. Studentum
kommer altid med masser af input til nye tiltag og forslag. Samtidig er studentum.dk's
ansatte altid lydhør over for ændringsforslag og får hurtigt handlet på det aftalte."

Anne Bundegård
Ejer, Bundgård Sprogrejser

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus"Behagelige mennesker. Ærligt samarbejde, og større synlighed. Vores tilknytning til studentum.dk har kun været en positiv oplevelse, hvor alle gør, hvad de siger, de gør. Vi modtager jævnligt henvendelser fra potentielle elever, der med det samme bliver tilknyttet den relevante vejleder, og vi oplever især, at elevportrætterne, som studentum.dk har produceret for os, har været med til at øge vores uddannelsers synlighed i det digitale billede."

Lotte Kristiansen
Kommunikationsmedarbejder, Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Sosu Nord

Sosu Nord"Vi er meget tilfredse med samarbejdet med studentum.dk, som resulterer i en del henvendelser fra potentielle elever.

Studentum gør det nemmere for os at nå vores målgruppe via deres forskellige kanaler. Desuden er de hurtige, lyttende og klar med sparring, hvis man har behov for det."

Jette Morratz Christensen
PR- og Kommunikationsmedarbejder, SOSU Nord

HF-Centret Efterslægten

Læs mere om HF-Centret Efterslægten"HF-Centret Efterslægten har været med på studentum.dk næsten siden begyndelsen, og vi har valgt at fortsætte det gode samarbejde på baggrund af nogle rigtig fine og dokumenterbare resultater. 

Det er meget klart at aflæse effekten af vores annoncering på studentum, ikke blot ved hjælp af de jævnlige statistikker vi modtager fra studentum, men også fordi vi kan følge den enkelte interesserede på hans eller hendes vej fra interesseret og informationssøgende til han eller hun sidder i en af vores klasser, enkeltfag eller pakker.

Medarbejderne på studentum er professionelle, lyttende og effektive – et meget positivt samarbejde."

Ole Vadmand
Uddannelseschef, HF-Centret Efterslægten

VUC Hvidovre-Amager

Besøg VUC Hvidovre-Amagers profil"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med studentum.dk. Koncernens store udbud af kommunikationskanaler gør, at vi hurtigt og effektivt når ud til vores målgruppe.

Samtidig tilbyder studentum.dk en god service med hurtig respons på eventuelle spørgsmål og ønsker til udvikling fra vores side, og det medfører, at vi har en stor fortrolighed til vores samarbejde."

Eigil Hansen
Informationskonsulent, VUC Hvidovre-Amager

Art of Style and Make-up

Besøg Art of Style and Make-ups profil"Vi har igennem mange år annonceret på studentum.dk, og vi får løbende en del henvendelser fra kommende kursister til makeupskolens uddannelser.

Det er nemt at samarbejde med medarbejderne fra studentum.dk. De er altid hurtige og professionelle, når jeg ønsker ændringer eller nye tiltag."

Linda Christensen
Direktør og indehaver, Art of Style and Make-up

Lasota Terapi Akademi

Besøg Lasota Terapi Akademis profil"Vi har i længere tid haft et samarbejde med studentum.dk på den måde, at vi har annonceret vedr. vores uddannelser.

Det har haft en god effekt. Der er kommet rigtig mange henvendelser fra folk, der har været inde at se vores annoncer, når de har søgt på uddannelserne og derefter har bedt om en brochure fra skolen. Vi har så efterfølgende fulgt op på de henvendelser og kan se, at flere af vores elever er startet efter, at de har set annoncen på studentum.dk. Der er ingen tvivl om, at vi vil fortsætte samarbejdet med studentum.dk."

Jan Lasota
Skoleleder, Lasota Terapi Akademi

Askov Højskole

Besøg Askov Højskole på Studentum"Askov Højskole har gennem mere end et år samarbejdet med studentum Danmark om rekruttering af nye elever. Vores erfaringer er ubetinget gode.

Studentums uddannelsesportal har fat i mange af de unge, der går efter et godt og seriøst site, hvor de kan få god besked om de mange muligheder, der kan bringe dem videre frem mod drømmeuddannelsen."

Ole Kobbelgaard
Forstander, Askov Højskole

Arkitektskolen for Indretningsdesign

Læs mere om Arkitektskolen for Indretningsdesign"Den respons skolen får gennem studentum.dk er særdeles positiv. Konceptet og brugervenlighed er tidssvarende, og studentums service er som den skal være."

Mads Ludvigsen
Daglig leder, Arkitektskolen for Indretningsdesign

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Læs mere om DDZ"Efter 3 års samarbejde med studentum.dk kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Vi har en god kontakt, og jeg er med til at udvikle min profil på studentum.dk.

Deres søgetjeneste har bidraget til at give mig mange kvalificerede studerende til mine uddannelser".

Lena Schmidt
Skoleleder, DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

fg